Persoonlijke & professionele groei

De volgende stap?

Voor ondersteuning bij persoonlijke en professionele ontwikkelingsvragen zodat jij optimaal en authentiek kunt functioneren.

Ben je toe aan een volgende stap?
Zijn er veranderingen in je werkend en/of persoonlijk leven?
Bent je op zoek naar verdieping in werk en leven?

Ik bied begeleiding bij vragen zoals:

Persoonlijke thema’s (die evengoed professionele vragen zijn):
– Veiligheid en vertrouwen,
– Macht en onmacht,
– Balans van geven en nemen,
– Eenzaamheid en relaties,
– Identiteit, zingeving, vervulling, incl. de volgende stap.

Professionele thema’s (die evengoed persoonlijke vragen zijn):
– Leiderschap en lidmaatschap,
– Samenwerkingsvragen,
– Balans leven en carrière,
– Omgaan met verandering.

Kortom; over authenticiteit, autonomie, plek en integriteit.

Te verwachten resultaten:
  • Rust in het hoofd. Meer in je lijf. Veel meer energie. Meer in jezelf thuis.
  • Je hebt veel meer autonomie, je staat in je kracht. Verantwoordelijkheid en leiderschap nemen vanuit innerlijke afstemming tussen hart en hoofd.
  • Andere manier van communiceren. Grotere invloed.
  • Veel betere relaties met partner, kinderen en collega’s.
  • Je weet wie je bent en waarvoor je staat, wat echt belangrijk is. Je weet grote -voorheen soms ondenkbare- besluiten te nemen om jouw leven opnieuw koers te geven.
  • Van denken, streven, piekeren, oordelen, profileren, alles dragen en pleasen naar Zijn, leven, genieten en liefhebben.

Kortom: innerlijke rust en werkelijk in je kracht staan; leiderschap vanuit het hart.

Investering:

Een traject bestaat uit een intake van 1,5 uur plus 5 coachingsessies van 1,5 uur waarin we in de laatste sessie terug- en vooruit kijken. Tijdens de afsluiting oogst je wat je geleerd hebt en benoem je hoe je dit verder integreert in je leven en wat er nog te leren is. Door het format wordt de ‘horizontale’ relatie hersteld en kan er echt afscheid worden genomen.
De waarde van het traject is 1275,-; je betaalt slechts 1079,-* voor de 10,5 contacturen (incl. BTW).
Extra optie:
Tussen de sessies telefonisch contact van maximaal 3x 1 uur gedurende het traject: 270 (incl. BTW).

Bij werkgever of eigen bedrijf.
*) Als de werkgever of jouw eigen bedrijf direct of indirect betaalt dan geldt een ander tarief dat bovendien ex BTW is.
*) Wanneer het een traject is vanuit een organisatie waarbij leidinggevenden en/of teamleden en/of HR-verantwoordelijken worden betrokken gelden de condities van een op maat gemaakte offerte.

Vergoeding
*) Ben je in loondienst? Dan is er vaak de mogelijkheid dat de werkgever de coaching vergoedt. Het gaat in dit geval veelal om coaching in het kader van loopbaanontwikkeling, competentieontwikkeling of ziekteverzuimpreventie. Informeer bij de afdeling Personeelszaken of bij de Arbo-arts naar de mogelijkheden. Ook worden regelmatig persoonlijke opleidingsbudgetten ingezet voor een coachingstraject.
De kosten van coaching worden niet door de zorgverzekeraars vergoed.

Wat anderen zeggen.

Lees hieronder wat anderen over mij zeggen of kijk op LinkedIn.

Wat zeggen anderen?
Sytze kan de vraagstelling snel concreet maken. Met een to-the-point benadering weet Sytze onverwachte puzzelstukjes tevoorschijn ‘te toveren’. Altijd verrassend!

Met Sytze is mijn man “op pad” gegaan en dit heeft hem veel vrijer gemaakt, hierdoor heeft hij op een gegeven moment de keuze durven maken voor een carrièreswitch. Iets waar hij al jaren naar verlangde maar nooit durfde. Hij heeft daarvoor zichzelf aan moeten kijken en zichzelf serieus moeten nemen. Dit neemt hij mee in zijn nieuwe baan en neemt hij ook mee in onze relatie.

Sytze is een coach in optima forma. Hij beheerst de kunst van het luisteren en begeleidt je bij het zelf ontdekken van patronen, blokkades en valkuilen. Zijn oefeningen en feedback hebben me enorm geholpen om in mijn dagelijks handelen mijn gevoel weer de plaats te geven die het verdient. Ik beveel Sytze van harte aan.

Zie hier alle aanbevelingen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle contacten beginnen met een kennismaking.
Je bent van harte welkom om je te oriënteren op de mogelijkheden.
Ik werk graag met mensen die zich committeren; wanneer je stappen wilt zetten heb je niks aan zo af en toe een enkele sessie.
Ja, ik neem de volgende stap.