VIP-dag

Voor innerlijke rust en in je kracht staan in 1 dag

Wil je graag meer in je kracht staan?
Wil je eindelijk eens stappen zetten rondom thema’s van autonomie, authenticiteit en persoonlijk leiderschap?
Creëer jij de waarde die je wilt?

Maak jezelf vrij in 1 dag.

Kies om jouw leven te transformeren tot een vervullend leven en draag bij aan een gelukkigere wereld.
Krijg in 1 dag een helder beeld waar je in essentie mee worstelt.
Ga in 1 dag ervaren hoe het is om vastgeroeste patronen te doorbreken.
Ga ervaren hoe het is om een totaal nieuw perspectief aan te nemen dat jouw wereld totaal verandert.

Wees welkom.

Wat levert een dag mij op?

Samen met mij ga je (in) een dag jezelf ontmoeten. Een dag ont-moeten met een steeds verdiepend contact met jezelf. Een dag met veel rust waardoor jouw inzichten kunnen indalen voordat we verder gaan met een volgende ronde.

Vanuit verschillende perspectieven en met verschillende methoden pakken we jouw thema aan. Altijd met veel ervaringsgerichte oefeningen waarbij je uit je hoofd komt. Zo weet je zeker dat je tot transformerende inzichten komt met duurzaam effect!
Tijdens de dag geef ik je feedback en geef ik je kapstokken zodat er thuis mee verder kunt.

Waarom 1 dag?

Het grote voordeel is dat je gedurende dag voortbouwt op de inzichten van eerder op de dag zonder dat je er weer “moet inkomen”. Voor sommige mensen en voor sommige thema’s is het goed om 1 dag er vol in te duiken.
En, omdat je 1 hele dag komt kan ik je een scherper tarief aanbieden als dat je evenzoveel uren in losse sessies komt.

WAT ANDEREN ZEGGEN:

Door een aantal diepe “aha”-ervaringen heb ik alternatieve strategieën kunnen ontdekken die me helpen om prettigere ervaringen te hebben in de toekomst zonder te blokkeren. Ik voel me nu meer verbonden met mezelf en heb rust over een tot dan toe moeizame relatie gekregen, iets wat me heel veel waard is. Juist door de hele dag te werken samen met Sytze kon ik deze stappen zetten. (Tony de Wit)

Hoe ziet de dag eruit?

Het wordt een intensieve dag van 10 tot 17 uur, met tal van persoonlijke oefeningen, werkvormen en inzichten. Door mijn ervaring kan ik putten uit veel verschillende ingangen. Ik gebruik onder andere methodes als NLP, systemisch werken, opstellingen van het verlangen, transactionele analyse, voice dialogue en creatieve werkvormen en uiteraard mijn levenservaring en meer dan 10 jaar ervaring als begeleider.
Natuurlijk nemen we de tijd voor een speciaal gemaakte heerlijke lunch en -als het weer het toelaat- een frisse neus in de natuur.
Aan het eind van de dag nemen we tijd om alles samen te vatten.

Intake

Voordat we beginnen met de VIP-dag plannen we een intake via FaceTime of Skype zodat je tijdens de dag het beste resultaat kunt behalen. Zo verlies je geen tijd tijdens de dag.
Omgekeerd; vanuit mijn expertise kan ik beoordelen of een hele dag jou of jouw thema past. Mocht dat niet zo zijn dan doe ik jou een ander passend aanbod.

Follow-up gesprek

In de 2e week na de VIP-dag hebben we een opvolgingsgesprek van 30 minuten via FaceTime of Skype aan de hand van een reflectieverslag en eventuele huiswerkoefening die je vooraf instuurt. Tijdens dit gesprek kun je vragen stellen en help ik je verder op weg en kijken we welke vervolgstappen voor jou wenselijk zijn.

Investering

De intake, een hele dag van 6 uur volcontinue coaching, een uitgebreide lunch en een telefonisch afrondend gesprek inclusief punten van aandacht vanuit het reflectieverslag kost slechts 597,-. Dit is inclusief een evt. tussentijds overleg.

Klaar om de volgende stap te nemen?

Ik kijk er naar uit om met je samen te werken.
IK MELD ME AAN

 

Ben je nog niet overtuigd?

Blijf jij hangen in je harnas van macht of blijf je in jouw slachtofferschap van onmacht en wil je daar wel eens van af?
Ben je jouw glazen plafond wel zat of blijf je liever hangen in ‘dubbeltjes worden geen kwartjes’ en ‘doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’?
Wil jij blijven hangen in ‘ik ben niet goed genoeg, tenzij’ of ‘het is nooit genoeg’ of ga jij jouw plek innemen?
Wil jij wel eens af van jouw jaloezie of angst alles kwijt te raken?
Wil je werkelijk verbindend contact of blijf je liever veilig achter jouw muurtje van onbereikbaarheid?

Wil jij telkens hetzelfde blijven tegenkomen in jouzelf, in jouw werkrelaties en in jouw persoonlijke relaties?

Of, wil je jouw onvermoede bronnen en het potentieel dat je bij je draagt verder ontdekken en ontwikkelen en bewust worden van jouw eigen wijsheid?
Zodat jij jouw authentieke mogelijkheden ten volle kunt inzetten in je leven en in je werk; en je jouw vrijheid, jouw open hart en jouw levensvreugde weer terug vindt?

Wat anderen zeggen:

Ik kon zo moeilijk bij mijn woede en mijn verdriet komen. Dankzij een hele dag ermee werken kan ik het nu wel. Vroeger nam ik wel een loopje met de therapeut want met een uurtje kon ik het wel sturen dat ik er niet kwam. En wat een opluchting, wat een kracht voel ik nu! Dank Sytze. (Bert van Dalen)

Klaar om de volgende stap te nemen?
Als je nog niet actief het leven creëert wat je wilt dan is deze dag precies wat jij nodig hebt.
IK MELD ME AAN