Herstel en balans

Voor wie?

Je bent op zoek naar hulp. Je dreigt vast te lopen of bent al vastgelopen bijvoorbeeld in je relatie, in een depressie of burnout.

Ik bied therapeutische begeleiding bij levensvragen zoals:
  • je wordt geconfronteerd met jouw trauma, waaronder dat van seksueel misbruik of van een destructieve partner- of ouderrelatie,
  • je worstelt met rouw en verlies wat je maar niet verwerkt krijgt,
  • je ervaart een leegte in jouw relaties.
  • je mist de zingeving van jouw leven.
  • je hebt jezelf teveel weggegeven.

Je wilt gewoon gelukkig zijn.
Ik ben ervaren in het begeleiden en grotendeels ervaringsdeskundig op deze gebieden; daarom kan ik jou serieus nemen. Ik kan jou structuur bieden terwijl jij zelfstandig blijft.

Mijn aanbod:

Speciaal voor jou heb ik een pakket samengesteld waarbij je optimaal kunt profiteren van de vergoeding van de zorgverzekeraars (aanvullend pakket). Wanneer je gebruik maakt van vergoedingen krijg je een intake van een uur, gevolgd door 8 twee- of driewekelijkse sessies. We sluiten af met een afrondend gesprek waar we de leerpunten nog eens langs gaan inclusief punten van aandacht.
De investering is voor heel veel mensen haalbaar.

Voor dezelfde investering werk ik liever met 6 sessies van anderhalf uur maar en is de bijdrage van de zorgverzekeraar iets minder.

Te verwachten resultaten:

Je leert bewust te zijn van jouw niet effectieve overlevingsstrategieën. Je krijgt zicht op jouw meer onbewuste pijn, levenskeuzes en patronen die zorgen dat je weg blijft bij waar het echt over gaat. Je leert om te gaan met die vastgezette patronen en een ander perspectief aan te nemen.
Je transformeert oude pijn tot nieuwe kracht. Je ontdekt hoe je nieuwe kanten en krachten in jouzelf vindt en oude angsten oplost. Je leert hoe je met minder moeite en meer voldoening je leven leeft.

Ben je zover om de stap te zetten?

Ik werk graag met mensen die zich committeren; wanneer je stappen wilt zetten heb je niks aan zo af en toe een enkele sessie.
Klik hieronder om contact op te nemen als je werkelijk dingen wilt veranderen.
Ja, ik wil dingen werkelijk veranderen.