Je hoeft geen account aan te maken om je aan te melden.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Doorlopende mannengroep Breda

september 25 @ 19:00 - 22:30

€649
Mannengroep Inner-Tree

Het is mijn droom dat wij mannen vanuit bezieling staan voor wat wij werkelijk te doen hebben voor een inclusieve wereld. Deze mannengroep is voor mannen die graag hun man-zijn willen verdiepen en verbreden samen met andere mannen; elkaar verder ontwikkelen in gezonde autonomie, integriteit, moed en standvastigheid vanuit onze ballen en verbinding vanuit het hart. Elkaar stimuleren in bezieling, vervulling en een koers in het leven.

Omschrijving

“A man who is rooted below as well as above is sort of like an upright and inverted tree.
The goal is not the heights but the center” (Carl Jung)

Deze wereld heeft het nodig dat er mannen zijn die stevig en met open vizier staan voor hun waarden om een veilige en liefdevolle wereld te maken, al is het maar in hun eigen leefwereld. Mannen die richting geven vanuit hun hart en begrenzen vanuit hun ballen. Die innerlijk blijven staan als het buiten stormt. Het vraagt van een man dat hij gezonde autonomie heeft en zich kan verbinden.

Mannen hebben mannen nodig. Deze groep is voor alle mannen die graag hun man-zijn willen verdiepen en verbreden samen met andere mannen; elkaar verder ontwikkelen in gezonde autonomie, integriteit en verbinding vanuit het hart. Een plek waar je verschillend kunt zijn tussen gelijken. Er is weinig zo fijn als de rust en de acceptatie te vinden bij andere gelijkgezinde mannen. Om bij elkaar het respect te ervaren maar ook om gespiegeld te worden en in de volwassen mannenwereld te zijn of te stappen. Een plek waar je oprecht kunt zeggen wat er voor jou werkelijk toe doet ongeacht waar het over gaat. Waar je tot nieuwe inzichten komt. Respect te oogsten wanneer het soms spannend is. Om te ervaren wat man zijn is en om te groeien als man.
Dat geeft bezieling, vervulling en een koers in het leven vanuit een diep innerlijk weten.

Op weg naar eigen autonomie, integriteit, authenticiteit en eigen leiderschap kom je langs veel thema’s die te maken hebben met de nog niet geheelde moederwond en afwezige vaders (vaderwond).  Tijdens deze avonden zullen ze ongetwijfeld aan de orde komen. Ik hoop dat een groep ontstaat waarbij je elkaar soms eens op kunt zoeken om te delen of om te sparren. Wat we nodig hebben kan niet komen van de vrouwen.

De moederwond levert een krachteloze man en kan zich uiten in bijvoorbeeld niet volledig jezelf zijn omdat je niet wilt dat anderen zich bedreigd voelen en gemakkelijk zorg dragen voor anderen bij emotionele problemen. De vaderwond uit zich in minderwaardigheidsgevoelens, woede, onbeschikbaarheid en wantrouwen naar mannen; het maakt dat je niet weet wat het is een man te zijn en dat je gescheiden bent van je bestemming.

Voor wie

De mannengroep is geschikt voor mannen die (minstens enige) ervaring hebben met persoonlijke ontwikkeling. Die hun intentie richten op hun levensvervulling en weten dat je pas heel wordt als je ook de diepe krochten uit het verleden van jezelf kent. Uitgangspunt is de bereidheid jezelf te onderzoeken in het bijzijn van andere mannen.
Wanneer je medicijnen gebruikt die de psyche beïnvloeden of wanneer je in psychotherapie bent dien je dit aan te geven in de intake voor beoordeling of je mee kunt doen aan deze groep.

De vorm

We komen 10 avonden bij elkaar en we starten de avonden met een gezamenlijke maaltijd om “te landen” en om weer te verbinden. Zo ben je werkelijk aanwezig wanneer we in de cirkel gaan.
Vervolgens starten we met een deelrondje. De eerste keer kunnen we besluiten of we met thema’s willen werken.
Na de deelronde wordt de avond gevuld met:

  • Delen (je vertelt iets dat er toe doet)
  • Wasstraat (je staat voor een keuze, kans of probleem en je krijgt feedback & tips van de groep)
  • Stap (je wordt begeleid bij het zetten van een volgende stap bij een persoonlijke vraag/thema)

Iedereen komt in elk geval 3x een avond aan de beurt om in te brengen wat nodig is.
Als mogelijkmaker en hoeder van de kring ben ik de primus inter paris en de tijdbewaker. Alleen bij het maken van een stap ben ik in de lead.

Duur & aanwezigheid

Deze groep is jaarlijks doorlopend met minimaal 7 en maximaal 11 mannen. Ieder jaar kijk je of je het volgende jaar blijft of uitstapt.
Het lidmaatschap in de groep is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Je committeert je aan aanwezigheid gedurende het jaar. Je kunt niet starten als je de eerste avond niet aanwezig bent en afwezigheden zijn alleen bij uitzonderlijke redenen.

Interesse? Meld je hieronder direct aan.

Over Sytze

Lees hier meer over Sytze

Wanneer & waar?

We starten de avond om 19:00 uur met een gezamenlijke maaltijd en ronden af rond 22:15 uur met een mogelijke uitloop.
De locatie is Het Boshuis, Stouwdreef 1, 4836 AK Breda.
De data zijn allen op dinsdagen:
2018:  25 september, 30 oktober, 27 november, 18 december
2019:  22 januari, 19 februari, 19 maart, 16 april, 14 mei en 11 juni

Kosten

De deelnamekosten zijn €649,-
Daarbij zijn inbegrepen: de locatie en gezamenlijke warme avondmaaltijd; koffie en thee en minimaal 3 keer de gelegenheid een avond aandacht te krijgen om te doen wat voor jou nodig is.
Indien betaling ineens niet mogelijk is kan over gespreide betaling worden gesproken.
Indien noodzakelijk kan de nota worden gesplitst voor de zorgverzekeraars.
Annulering kan tot 2 weken van te voren kosteloos.
NB: voor ondernemers is de prijs excl. 21% btw

Heb je nog vragen? Klik hier.

Meld je hieronder direct aan!

Tickets

11 available Doorlopende mannengroep €649,00 €649,- voor 10 bijeenkomsten. Daarbij zijn inbegrepen: de locatie en gezamenlijke warme avondmaaltijd; koffie en thee en minimaal 3 keer de gelegenheid een avond aandacht te krijgen om te doen wat voor jou nodig is.
Log in before purchasing

Gegevens

Datum:
september 25
Tijd:
19:00 - 22:30
Kosten:
€649
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Het Boshuis
Stouwdreef 1
Breda, Noord-Brabant 4836 AK Nederland
+ Google Maps
Website:
http://boshuis-breda.nl/

Je hoeft geen aan te account maken om je aan te melden.

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.