Werkwijze

Mijn werkwijze kenmerkt zich door ervaringsgericht werken vanuit de verschillende perspectieven in jouzelf. Ik leer je een nieuwe manier van kijken naar en communiceren met jezelf, een nieuwe manier van zelfonderzoek, een nieuwe manier van zelfbewustzijn.
Omgekeerd, we werken altijd aan een concrete vraag van jou; een verlangen of intentie. Wat is het wat je werkelijk wilt? Jij bepaalt, niet ik. Autonomie dus.

Zo werk ik vooral met IoPT [Intentie Opstellingen / Interactieve Zelf Resonanties / Opstellen van Verlangen] maar ook met Transactionele Analyse en andere vormen. Met de intentie methode breng jij jouw verlangen of intentie in; woord voor woord gaan we ontdekken waar jouw gezonde IK is, waar je in de aanpassing zit en niet trouw bent aan jezelf of waar traumapijn te voelen is. Hiermee kun je op het diepste niveau transformeren waardoor alles verandert.
Je leert te erkennen wat er is zonder oordeel (bewustzijn), fysiek en emotioneel opnieuw te voelen (gewaarzijn), en echt in verbinding te zijn met wat speelt op de gevoelslaag (intimiteit, deep contact).

In de sessies ‘luister’ ik naar wat je laat zien, naar wat je zegt en vooral naar wat niet gezegd wordt maar wel voelbaar is. Ik laat je jouw meer onbewuste processen uit het verleden (voordat je taal en geheugen had) integreren met de meer bewuste processen uit het heden. Jouw lijf weet de antwoorden, weet wat jij niet (meer) bewust weet. Want de vorming van ooit is bepalend voor wat er nu gebeurt.
Nadien en tijdens geef ik je tekst en uitleg zodat je jouw ervaringen kunt plaatsen. Ook geef ik je terug wat jouw patronen zijn zodat je dingen anders kunt gaan doen. Zo ga je elke sessie naar huis met een nieuw besef.

Doorgaans zijn 6 sessies voldoende voor een grote innerlijke transformatie. Zelfanalyse is en blijft de basis voor groei en functioneren en daarom maak je na elke sessie een reflectieverslag en soms zal ik je opdrachten meegeven om de inzichten en ervaringen te onderzoeken of toe te passen in je dagelijkse leven.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend telefoongesprek van een half uur om te kijken of werken met mij wat voor jou is.

Maak een afspraak.