Wildeman festival 2017

Dag man,

Wanneer je op zoek bent naar authenticiteit, autonomie, plek en integriteit of ontwikkeling zoekt in typisch mannelijke thema’s zoals:

  • relaties onderhouden,
  • vriendschap & broederschap,
  • lidmaatschap & leiderschap,
  • macht & onmacht,
  • balans leven & carrière,
    dan ben je hier goed.

Speciaal voor jou als bezoeker van het Wildeman Festival een speciale aanbieding:
Wanneer je een traject afneemt krijg je als bonus 3 keer een half uur coaching via Skype of FaceTime.

Als man werk ik graag met mannen, en zeker daar waar vrouwen je niet meer kunnen bijstaan. Want het is de mannelijke energie die richting geeft en begrenst. Ik help jou die kracht, het innerlijke leiderschap vanuit verbinding te ontwikkelen om te doen wat moet worden gedaan.

Ontdek hoe je nieuwe kanten en krachten in jouzelf vindt en oude angsten oplost. Je eigen plek vinden en aannemen. Thuiskomen bij jezelf, zodat je met minder moeite en meer voldoening middenin het leven staat.

We are not problem solvers
We are vision holders

Ik werk met jou ervaringsgericht vanuit werkelijk contact. Jouw lijf weet de antwoorden. Ik laat je jouw meer onbewuste processen uit het verleden integreren met de meer bewuste processen uit het heden. Nadien geef ik je tekst en uitleg zodat je jouw ervaringen kunt plaatsen.

Werkvormen zijn transactionele analyse, NLP en reflectiemethoden uit de Oosterse filosofieën, deelpersoonlijkheden plek geven (voice dialogue, gestallt), systemisch werk (familieopstellingen en opstellingen van het verlangen) en daarnaast alles waarvan ik denk dat het zinvol is om in te zetten. Bij mij mag je altijd rekenen op een onverwachte invalshoek en maatwerk

Graag werk ik met je.
Neem hier contact met met op.