Wildeman Festival 2018

Begeleiding van mannen naar autonomie en bezieling

Dit jaar ondersteun ik trots voor de 2e keer het Wildeman festival met 1-op-1 sessies.

Ik begeleid graag mannen die hun bezieling, vervulling en een koers in het leven willen leven. Mannen die hun man-zijn willen verdiepen en verbreden en willen komen tot gezonde autonomie, integriteit en verbinding vanuit het hart.
Mannen die richting willen geven vanuit hun hart en begrenzen vanuit hun ballen.
Die hun plek innemen, die innerlijk willen blijven staan als het buiten stormt.

Ik stuur sterk aan op groei van je eigen autonomie, zodat je zelf groeit in je vermogen om de dingen aan te kunnen die je aan wilt. Daarnaast help ik jou aan versterking en bekrachtiging van wat echt eigen is aan jou.

Mijn scholing bestaat uit systemisch werk, identiteitsgeoriënteerde psychotrauma therapie, transactionele analyse, voice dialogue, NLP, Daoïstische psychologie en -bodywork, met daarbij veel levenservaring en proceswerk.
In de combinatie blijven de gesprekken relatief kort en krachtig, en de duur van coaching begrensd.

Eind mei start ik een doorlopende mannengroep in Breda. Meld je aan!

Speciaal aanbod
Speciaal voor jou als bezoeker van het Wildeman Festival heb ik een speciale aanbieding:
Krijg 3 keer gratis een half uur coaching via Skype of FaceTime t.w.v. € 135,-
Dat houdt in dat je anderhalf uur extra begeleiding krijgt op een traject van 7 sessies.
Dit aanbod is geldig gedurende 2 weken vanaf de start van het festival.

Geïnteresseerd?
Neem hier contact met met op.

Sytze Wierda (1963) Levensloop coach | Systemisch begeleider | register therapeut | expert Oosterse vitaliteit

Begeleider naar gezonde autonomie, integriteit en persoonlijk leiderschap door individuele begeleiding, workshops, en mannengroepen.
Mijn doel is bij te dragen aan een inclusieve wereld.
Als begeleider zet ik mijn innerlijke stilte en mijn aanwezigheid in om werkelijk contact te maken; om in dat contact te werken. Het werkelijk leren en stappen maken zit in het ervaringsgericht werken; het gewaarzijn.
Zelf heb ik veel mannenthema’s doorleefd, en kwam zo langs de moederwond en vaderwond, waardoor ik er anderen in kan begeleiden.

Lees hier de aanbevelingen.

De moederwond levert een krachteloze man en kan zich uiten in bijvoorbeeld niet volledig jezelf zijn omdat je niet wilt dat anderen zich bedreigd voelen en gemakkelijk zorg dragen voor anderen bij emotionele problemen. De vaderwond uit zich in minderwaardig-heidsgevoelens, woede, onbeschikbaarheid en wantrouwen naar mannen; het maakt dat je niet weet wat het is een man te zijn en dat je gescheiden bent van je bestemming.
De combinatie geeft thema’s rondom: relaties onderhouden, vriendschap & broederschap, lidmaatschap & leiderschap, macht & onmacht en balans leven & carrière.

Kijk eens op de agenda!