Over Sytze

Presence en autonomie; persoonlijk leiderschap en purpose

Wil je eindelijk van jouw issues af? Verder gaan waar anderen jou niet meer konden begeleiden? Wil je stappen zetten naar persoonlijk leiderschap? Wil je jouw sleutel weten naar gezonde relaties? Wil je een vervullend leven waarbij je volledig trouw bent aan jezelf, jezelf kunt dragen en jouw eigen plek kunt innemen? Wil je de betekenis van jouw leven weten en zoek je naar een nieuwe vorm voor jouw 2e levensfase?

Ik ben je hierin voorgegaan en begeleid jou er bij. Het vraagt het aankijken van innerlijke -vaak onbewuste- pijn en conflict. Zolang issues niet zijn opgelost is er geen presence mogelijk. 

You don’t have relationship problems. You have unresolved childhood problems that are disguising themselves as relationship problems.
(Raz Soos)

Daarom dat Inner-Tree een werkplaats is om je eigen identiteit en gezonde autonomie te ontwikkelen; ofwel persoonlijk leiderschap. Voor zowel leiders, ervaren coaches en mensen die steviger willen staan. 

Sytze Wierda, juli 2017

Sensitief en stevig

Ik ben Sytze Wierda, geboren in 1963 en heb 2 dochters die inmiddels hun eigen leven leiden en heb 2 career changes gemaakt. Ik ben sensitief, combineer hoofd en hart, altijd gericht op de essentie, gebruik ik mijn lijf om waar te nemen wat er gebeurt en heb beide voeten stevig op de grond. Mijn kernwaarden zijn vrijheid, verbinding en wijsheid. Ik draag bij aan een respectvol, integer en oordeelloos samen-leven.

Studie en ervaren is my way of life

Als begeleider heb ik meerdere opleidingen afgerond; voice dialogue, NLP, transactionele analyse en systemisch werk en sinds 2016 IoPT (identity oriented psychotrauma theory). Ik studeer doorlopend. Daarvoor ben ik gevormd door Chinese geneeskunde en Oosters bodywork dat heel holistisch is. 

18 jaar manager en nu IoPT psychotrauma practitioner

Komende uit een familie van bestuurders heb ik “vanzelfsprekend” HBO bedrijfseconomie gestudeerd. Vervolgens heb ik 18 jaar management functies gehad in handel (retail, machinebouw), industrie (food, chemie), multinationals en Rijksoverheid; in binnen- en buitenland.
Sinds 2012 combineer ik professionele coaching en begeleiding met mijn zakelijke achtergrond.
IoPT heeft mij sterk beïnvloed; daarin heb ik een methode en theorie gevonden die werkelijk ons gedrag kan verklaren en heeft een dermate diepgaande en blijvende werking die ik nergens eerder tegenkwam. Met IoPT kom ik direct tot jouw essentie en begeleid ik jouw transformatie.

‘Been there, done that’ doorleefde levenservaring.

Ik ben iemand die leert door te doen. Ik heb mijn basis gevonden; ik heb doorleefd dat wat ik heb meegemaakt en heb gestudeerd. Daarvoor kan ik dankbaarheid voelen. Mijn levenservaring bestaat uit het verwerken van hechtingstrauma, pesten, burnout, rouw en vechtscheiding. Ik ken de zoektocht van mannen naar de vader- en de moederwond (tooltip) vanuit mijzelf en vanuit al jaren deelnemen aan mannengroepen. En nu is de 2e levensfase aangebroken die weer hele andere dingen vraagt dan voorheen.

Inmiddels trouw aan mijzelf, niet langer de rationele goede zoon

Ik heb 15 jaar geworsteld met, en veel proceswerk gedaan op, het zijn van de goede zoon en toch niet voldoen, met het zorgen voor anderen en er zelf aan onderdoor gaan. Hoe onbewuste loyaliteiten mijn levensenergie en levensvreugde wegzogen. Dat de toenmalige veeleisende manager in mij met intelligente oplossingen en controle een conditionering is. Dat mijn talent in mijn gevoeligheid zit en niet in mijn intelligentie – hoewel dat een gave is.
Ik heb mijn kern en daarmee mijn levensdoel gevonden waarmee ik trouw ben aan mijzelf. Ik heb geleerd om als partner aanwezig te zijn, liefde te laten stromen en transparant te zijn, niet meer om te waaien als het stormt.

“A man who is rooted below as well as above is sort of like an upright and inverted tree. The goal is not the heights but the center”
(Carl Jung, Das Rote Buch, Der Tod)

Neem contact op!

Inmiddels voel ik mij zo gerijpt dat ik anderen begeleid op dit pad. Mijn reis, mijn ervaringen, mijn opleidingen zet ik nu in om jou naar jouw kern, jouw levensvreugde en open hart te brengen. 
Ik werk in mijn praktijk of op locatie binnen een cirkel van anderhalf uur rijden van Breda.

“Eigenlijk ben ik elke keer bang om naar Sytze te gaan juist omdat hij direct naar de kern gaat. Maar dat is precies waarvoor ik kom; bij een ander loop ik er omheen en kom ik ermee weg.”

Maak een afspraak voor een vrijblijvend telefoongesprek van een half uur om te kijken of werken met mij wat voor jou is.

Maak een afspraak.