Sinds vandaag is de nieuwe website online. Een enorme sprong ten opzichte van de vorige versie. Veel meer informatie voor jou als klant, meer focus op mijn diensten. Van de oude site zijn alleen de teksten van de oude blogs overgenomen; de rest qua styling en techniek is nieuw.

Voor mijzelf is het een lange en dankbare reis geweest. Telkens weer de vraag; wat is de essentie, waar gaat het mij om? Die heb ik gevonden. Zowel in mijn persoonlijke missie om mensen te helpen ontplooien naar hun kern en bestemming alsook in de 3 kerndiensten: persoonlijk leiderschap, relatietherapie en traumatherapie. Zonder aan je eigen trauma’s te werken kunnen relaties lastig tot zeer uitdagend zijn, is leiderschap en persoonlijk leiderschap niet altijd mogelijk en gaat er veel op wilskracht.

Ik hoop dat veel mensen de weg naar mij vinden.